SciChart® the market leader in Fast WPF Charts, WPF 3D Charts, and now iOS Charting & Android Chart Components

Welcome to the SciChart Community Forums!

Please use the forums below to ask questions about SciChart. Take a moment to read our Question asking guidelines on how to ask a good question and our support policy. We also have a tag=SciChart on Stackoverflow.com where you can earn rep for your questions!

Please note: SciChart team will only answer questions from customers with active support subscriptions. Expired support questions will be ignored. If your support status shows incorrectly, contact us and we will be glad to help.

1
0

Hi,

I made a chart with paired vertical axes showing 2 pairs of signals in parallel (see the first screenshot). I used an approach similar to the ‘vertically stacked axes’ example in the demo gallery. Then, I added two horizontal line annotations and assigned them to the different Y-axis via the YAxisId property. The first annotation at the top part is shown properly and can be dragged. The second annotation (with identical properties, save for the YAxisId) is shown in the correct Y position, but its label is missed and the line can not be dragged. Actually, the label is present too, but far below, with the offset equal to the half of the chart (see the second screenshot).

Is it a bug, or I miss some setting that can fix this problem? I use the version 3.1.0.4759.

Thank you in advance!
Ilia

Images
  • You must to post comments
Showing 0 results
Your Answer

Please first to submit.