SciChart® the market leader in Fast WPF Charts, WPF 3D Charts, and iOS Chart & Android Chart Components

0
0

Hi,

I tried submitting a priority support ticket but I always get a 500 error after submitting.

I have an issue with a realtime graph tick label. The “zero” label sometimes changes to a strange value (-5.5511E-17) for no reason.

This only happens when the graph is running in a 32bit process, I can’t replicate it when running at 64bit.

Some info:

No operations on the labels in the code-behind

Data is stored in a XyDataSeries<double,double>


The issue is visible in the video and the image called “G5”. Image “Hashes” shows the alternative text formatting option of “#.#####” which doesn’t show a “0” value at all.
I can write a workaround, but I would like to know if this is a known issue or there is something wrong with my settings.

Video here: https://youtu.be/OGaAOVe9Yew

Thank you

Version
5.4.0
Images
  • You must to post comments
0
0

Hi Denise,

Thanks for your inquiry.
Could you please provide us with a small sample project reproducing this issue for investigation?

We have also noticed you didn’t activate your renewed licence yet. Please activate it to restore your access to new SciChart builds and other priority support features.

If you have any further questions regarding your license please contact Sales here:
https://www.scichart.com/contact-us/

Or email us to sales@scichart.com

Thanks in advance.

  • Denise Rogers
    Hi, Thanks for the reply. I couldn’t manage to replicate this issue in a new project, it may be related to our particular situation. I am now using the “0.#####” text formatting as a workaround, which seems to work fine. Thank you.
  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.