Pre loader

Data Labels Not Showing always

Welcome to the SciChart Forums!

  • Please read our Question Asking Guidelines for how to format a good question
  • Some reputation is required to post answers. Get up-voted to avoid the spam filter!
  • We welcome community answers and upvotes. Every Q&A improves SciChart for everyone

WPF Forums | JavaScript Forums | Android Forums | iOS Forums

1
0

Hi,

I am facing another issue with dataLabels in latest version of Scichart. I saw another question with similar is already posted and the fix is released.

Can you check this code.

I tried to reproduce the issue with the vue js example code, codesandbox. But the issues is behaving differently in example code, codesandbox, and my existing project.

codesandbox: https://codesandbox.io/s/scichart-error-6xc6jw?file=/src/index.ts
codesandbox:- Text in the bottom area are displayed and top area no labes are displayed.

I am attaching the vue js file also. Please check the file also, On the example no labels are displayed.

I am attaching the video of my project also, Here the labels are invisible sometimes, sometimes the labels are showing not properly. Video Link: https://drive.google.com/file/d/1vZ0lO5xdmN9VfFGXMaoTPfTgqRytrEAl/view?usp=sharing

Version
3.2.509
Attachments
Images
  • Andrew Burnett-Thompson
    Thanks for the reproduction, we will look into this and get back to you. Best regards, Andrew
  • You must to post comments
0
0

Hi

Using your example we have found and fixed a bug with datalabels which caused this problem when there is enough data to require resampling.

This should be released in the next few days and I will update you when that happens.

Regards
David

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer

Please first to submit.

Try SciChart Today

Start a trial and discover why we are the choice
of demanding developers worldwide

Start TrialCase Studies